top of page

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

Behöver du hjälp
att visualisera?

Trädgårdsdesign MAJ BAS

Vi ses på plats i din trädgård och går igenom dina behov och tomtens förutsättningar. Du får innan dess en checklista att förbereda så mötet ska bli så konstruktivt som möjligt. Vi pratar igenom färger, former och de funktioner som din trädgård ska innehålla.

 

Därefter skapar jag en moodboard med inspirationsbilder som visar den blivande estetiska känslan i din trädgård och var de olika funktionerna passar bäst med bilder både på karaktärsväxter och materialförslag för övriga hårdgjorda ytor (natursten, grus, träkonstruktioner mm). Perfekt för dej som själv sedan vill ta detaljplaneringen vidare.

MAJ RABATT

Drömmer du om en ny välkomponerad entrérabatt? Eller vill du renovera en befintlig rabatt och få förslag på nya växter? Tycker du det är klurigt att hitta växter som passar i skugga eller väldigt sandig jord?

 

Låt mig ta fram ett designförslag med växter som du tycker om och som passar  för platsen. 

En komplett växtlista med vetenskapligt namn, sortnamn, blomingstid, höjd, funktion, planteringsavstånd samt en tydlig planteringsplan ingår. Självklart beställer jag hem växterna och planterar om så önskas.

Trädgårdsdesign MAJ STANDARD

Kliar det i fingrarna för att komma igång med din nybyggda hustomt? Eller vill du börja om från början? ”MAJ Standard” ger dej de exakta skalenliga lösningarna hur trädgården kommer att se ut inklusive material och växtval.

Detta ingår:

  •  Inledande trädgårdsrådgivning. Vi ses på plats i din trädgård och går igenom dina behov och tomtens förutsättningar. Du får innan dess en checklista att förbereda så mötet ska bli så konstruktivt som möjligt. Vi pratar igenom din vision, färger, former och funktioner som din trädgård ska innehålla.

  • Utifrån plats- och behovsanalysen skapar jag en idéskiss/mood board och stämmer av med dej innan vi går vidare med illustrationsplanen.

  • En skalenlig illustrationsplan baserad på det vi tillsammans landat i under genomgången av idéskissen. Den visar alla övergripande trädgårdsrum, funktioner (som uteplatser, förråd, lek- och odlingsytor mm), samt konkreta förslag på alla material- och växtval.

  • En handgjord perspektivritning för att visa höjd och perspektiv.

  • Projektet överlämnas via en presentation med frågestund.

TILLÄGGSTJÄNSTER:

 

  • Planteringsplan:  Jag tar fram en detaljerad planteringsritning med växtantal och sortnamn som du enkelt själv kan plantera efter. 

  • Belysningsplan: Ljuset ger ökad trygghet, funktion och inte minst skapar ljuset möjligheter för dig att njuta av trädgården också under den mörka tiden. Jag samarbetar med en av landets största belysningsleverantörer, INLITE, som skräddarsyr en lösning efter dina behov.

  •  Markplaneringsplan: Är en detaljerad ritning som visar alla materialval för hårdgjorda ytor i din trädgård. Det här tillvalet är bra för dej som ska ta in en anläggare och kan användas som underlag för att ta in offert.

bottom of page