top of page

Lite om mej

MAJ GARDEN startades av mej, Anna Bruér, i samband med att jag påbörjade trädgårdsmästarutbildningen vid yrkeshögskolan i Enköping 2022.  Design och estetik har alltid legat mej varmt om hjärtat.  Jag ser mej själv som en kreativ person som föredrar färg, spännande former & gamla ting med historia före nytt, vitt & fräscht.  Att med enkla medel skapa inbjudande hemmamiljöer under årstiderna- förnya & förbättra både ute och inne - är bland det roligaste som finns. I grunden är jag högstadielärare och jobbade därefter länge på IKEA i olika chefspositioner. Jag brinner för att inspirera, utbilda och utveckla både människor och affär. 

 

Jag är uppväxt på landet och har alltid haft naturen in på knuten. I det vilda bor det vackra. Min passion för trädgård växte när jag flyttade till vårt egna första radhus i Sollentuna. I och med flytten till Sigtuna med en ännu större tomt började jag längta efter att ta steget att arbeta professionellt. Nu är jag kvalificerad trädgårdsmästare med inriktning mot en bred växtkunskap. 

Jag bor utanför Sigtuna med man och 3 barn, en spansk vattenhund, kanin och ett gäng väldigt sociala höns. I vackra Dalarna i Nås  har vi vårt lantställe, där jag gärna tankar energi mellan varven.

Låt oss diskutera 
ditt trädgårdsbehov
& dina
trädgårdsdrömmar

Fyll i formuläret eller kontakta mej nedan:

Anna Bruér

Wenngarn 686, 19391 Sigtuna

070-3397504

Tack för ditt meddelande!

bottom of page