top of page

Design & rådgivning

Längtar du efter en vacker, funktionell och uppväxt trädgård? Då har du kommit rätt! Mitt mål är att få ditt trädgårdsintresse att växa och att resultatet verkligen ska motsvara dina förväntningar. För att nå dit är det en självklarhet att du är en del av processen. Dina behov av funktion och stil utgör tillsammans med den omgivande miljön grunden för att skapa en estetiskt tilltalande trädgård. Växtval görs med omsorg utifrån förutsättningarna i just din trädgård så att resultatet ger dej en lättskött trädgård som är vacker och hållbar under många år.

IMG-6872.jpg
trädgård

Vår process

Beroende på dina önskemål och situation varierar även behovet av designhjälp och ritning.

Välj den tjänst som passar just ditt behov!

 

MAJ BAS

ger dej ett mood board med de stora penseldragen. Perfekt för dej som behöver hjälp med den övergripande känslan kring struktur, färg & form.

MAJ STANDARD

ger dej, som har en helt ny trädgård eller kanske vill börja om från början, de exakta skalenliga lösningarna för din trädgård inklusive material och växtval.

RÅDGIVNING HEMMA
HOS DEJ

för dej som vill bolla idéer och få riktiga "hands on- tips" hur du ska sköta och utveckla din trädgård. Vi går igenom alla växter samt diskuterar

färg, form & funktion

MAJ RABATT

Vill du anlägga en ny rabatt eller förändra en befintlig yta? Då hjälper jag dej med att ta fram en färdig planteringsritning med konkreta växtförslag som du helt enkelt tar med dej direkt till handelsträdgården.

Jag skapar din drömträdgård
Kontakta mej med ditt projekt redan i dag.

bottom of page